BONUS SHOW ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ RELEASE ATHENS 2024

Φίλες και φίλοι του Release Athens,
Σας ευχαριστούμε για την παρουσία σας και την υπέροχη ατμόσφαιρα που δημιουργήσατε στη φετινή, 7η κατά σειρά, έκδοση του φεστιβάλ!

Εδώ θα βρείτε όλα τα recap videos των shows που ζήσαμε μαζί, για να κρατήσετε τις αναμνήσεις ζωντανές μέχρι το επόμενο καλοκαίρι!

Επιπρόσθετα, θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι το Release Athens & η Fuzz Productions σας επιβραβεύουν ως κατόχους εισιτηρίων του φεστιβάλ, δίνοντάς σας την ευκαιρία να παρακολουθήσετε προς 17€ (τρέχουσα τιμή 25€) τον σπουδαίο Curtis Harding, ο οποίος θα εμφανιστεί στις 12 Σεπτεμβρίου, στο Floyd Live Music Venue (Πειραιώς 117)!
Αυτή η επιβράβευση ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των συγκεκριμένων εισιτηρίων μειωμένης τιμής. Γι’ αυτό, βιαστείτε!
Η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε είναι πολύ απλή και αρκούν λίγα λεπτά για να ολοκληρώσετε την αγορά των εισιτηρίων σας, με την ειδική αυτή έκπτωση.
Πιο συγκεκριμένα:
1. Επισκέπτεστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
2. Πατάτε το κουμπί ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ και στο πεδίο «παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό σας / please insert your code», πληκτρολογείτε το passcode “RAF2024” και στη συνέχεια εμφανίζεται η έκπτωση.
3. Επιλέξτε τον αριθμό εισιτηρίων που επιθυμείτε να αγοράσετε.
Για την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτησή σας, τα εισιτήρια με τη συγκεκριμένη έκπτωση μπορείτε να τα αποκτήσετε μόνο ηλεκτρονικά και αποκλειστικά με τον παραπάνω τρόπο – όχι τηλεφωνικά ή μέσω email.
Περισσότερες πληροφορίες για το show του Curtis Harding θα βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.floyd.gr/event/curtis-harding/

Με εκτίμηση,
Η ομάδα της Fuzz Productions