Οι Candlemass Επιστρέφουν στην Ελλάδα!

 Οι Candlemass Επιστρέφουν στην Ελλάδα!

 Ετοιμαστείτε για μια αξέχαστη βραδιά! Οι θρυλικοί doom metallers Candlemass επιστρέφουν στην Αθήνα το Σάββατο 2 Νοεμβρίου! Μετά από 5 χρόνια, οι αγαπημένοι μας Σουηδοί θα ξανασυναντήσουν το ελληνικό τους κοινό και θα μας προσφέρουν μια μοναδική metal εμπειρία γεμάτη σκοτεινές μελωδίες και βαριά riffs.

 Αυτή η πολυαναμενόμενη εμφάνιση στο Fuzz υπόσχεται να είναι μια black γιορτή γεμάτη με τα πιο εμβληματικά κομμάτια του συγκροτήματος, που τους έχει εδραιώσει ως μία από τις κορυφαίες δυνάμεις του σκληρού ήχου.

Με το επικό τους δισκογραφικό ντεμπούτο «Epicus Doomicus Metallicus» του 1986, οι Candlemass δημιούργησαν ένα νέο μουσικό ιδίωμα που έχει επηρεάσει γενιές.

 38 χρόνια και 12 albums αργότερα, οι Candlemass συνεχίζουν να κυριαρχούν στη metal σκηνή, με τον Leif Edling να διευθύνει τις θηριώδεις μπασογραμμές και τον Johan Längqvist να καθηλώνει με τις ερμηνείες του.

Η επιστροφή του Längqvist το 2018 αναγέννησε το συγκρότημα, προσφέροντας νέα πνοή στη μακρά τους κληρονομιά.

 Με πολλές διακρίσεις και κορυφαία albums όπως τα Nightfall, Tales of Creation, και King of the Grey Islands, οι Candlemass έχουν πάντα τιμήσει τους πιστούς τους fans με εντυπωσιακές συναυλίες και φεστιβαλικές εμφανίσεις.

 Το Σάββατο 2 Νοεμβρίου στο Fuzz club, οι Candlemass θα μας αποδείξουν για ακόμη μία φορά γιατί κατέχουν τα σκήπτρα του doom metal με ένα setlist που θα γραφτεί στην ιστορία!

 Μην το χάσετε! Τα εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα μέσω του more.com και σε φυσικά σημεία προπώλησης:

 Monsterville (Αγίας Ειρήνης 13, Μοναστηράκι, τηλ.: 21 0364 8180)

Metal Era (Εμμανουήλ Μπενάκη 22, Αθήνα, τηλ.: 21 0330 4133)